Feel Lucky

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Gourmet & Cheap - Οικονομικές γεύσεις ποιότητας!



Είσαι Καλοφαγάς? 

Σου αρέσουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις?
Αναζητάς ποιότητα και καλές τιμές?
Βλέπεις εκπομπές μαγειρικής και σκέφτεσαι: "Κοίτα τι έφτιαξε ο άνθρωπος!! αλλά σιγά μην σκάσω τόσα λεφτά για να φάω Gourmet..."?
Μην ανησυχείς! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά! Γιατί πλέον υπάρχει ένα site που σου δίνει τις καλύτερες προτάσεις Gourmet φαγητού στο πιάτο!




Το Gourmet & Cheap, αποτελεί ένα site, που βασική του φιλοσοφία είναι η παρουσίαση εστιατορίων με ποιοτικό φαγητό και χαμηλές τιμές. Όπως αναφέρουν στο site: 

"Το site έχει δημιουργηθεί από καταναλωτές και απευθύνεται σε καταναλωτές που αγαπούν το φαγητό, προσέχουν και αναζητούν τη ποιότητα στα πιάτα τους, τους αρέσει να τρώνε καλά και να πληρώνουν λίγα!

Η σελίδα του εκάστοτε εστιατορίου που δημιουργήσαμε για εσάς, περιλαμβάνει τα πιάτα που σας προτείνουμε με τις ακριβείς τιμές του καταλόγου. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζετε τι θα φάτε και τι θα πληρώσετε, πριν πάτε στο εστιατόριο της επιλογής σας, μέσα από τις φωτογραφίες και τα κείμενα που ετοιμάσαμε για εσάς.

Φυσικά, προσέχουμε ώστε και όλα τα υπόλοιπα πιάτα να κυμαίνονται πάνω - κάτω στις ίδιες τιμές!Επιπλέον, μέσα από τα κείμενα σάς δίνουμε μια "γεύση" για το κάθε μαγαζί ξεχωριστά. Για να έχετε όσο το δυνατόν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα πριν το επιλέξετε.
Ψάξαμε λοιπόν και συγκεντρώσαμε όλα τα εστιατόρια που πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:
Καλής ποιότητας και φρέσκα υλικά, νόστιμες γεύσεις, μεγάλες μερίδες και χαμηλές τιμές!
Για όλους εμάς που αγαπάμε το καλό φαγητό… enjoy!"

Προτάσεις γευστικές, ποιοτικές, οικονομικές και για όλες τις ώρες και τα είδη... το Gourmet & Cheap δίνει προτάσεις γεύσεις, από ποιότητα και οικονομία!

Ρίξε και εσύ μια ματιά : http://www.gourmetandcheap.com/ 

και καλή όρεξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου