Feel Lucky

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κάθε Τρίτη Τρώμε με 10 ευρώ!


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πρωτοπόρος πέρυσι, δημιούργησε σε συνεργασία με αρκετούς τοπικούς καταστηματάρχες τις βραδιές “Τρίτη Βράδυ τρώμε έξω”. Αυτή η κίνηση βρήκε ανταπόκριση και στην Μεγάλη Πρωτεύουσα όπου για πρώτη φορά διοργανώθηκε πέρυσι τον Μάιο, ενώ σιγά σιγά ίδιες κινήσεις διοργανώνονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως για παράδειγμα στην Μυτιλήνη της Λέσβου. 

ΑΘΗΝΑ 
Φέτος, από την Τρίτη 02 Οκτωβρίου και Κάθε Τρίτη έως και την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, η βραδιές για οικονομικό φαγοπότι επιστρέφουν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων! "Βγαίνουμε Αθήνα" λοιπόν "Κάθε Τρίτη στο Κέντρο" !

Κάθε τρίτη λοιπόν τα εστιατόρια που συμμετέχουν στη δράση σερβίρουν μενού με 10 € . Τα cafe και bar που δεν σερβίρουν φαγητό συμμετέχουν επίσης με την τιμή για τους καφέδες στα  2 € και τα απλά ποτά στα 5 €.Η καινοτομία της ανανεωμένης προσπάθειας είναι ότι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δεσμεύονται πλέον να σερβίρουν και επώνυμα ελληνικά κρασιά με κόστος που δε θα ξεπερνά τα 12 € ανά φιάλη. 
  

Πληροφορίες: Βγαίνουμε Αθήνα 

Για να δείτε τον Χάρτη με της συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις πατήστε εδώ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φυσικά ο δημιουργός αυτής της κίνησης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δεν θα μπορούσε να λείψει φέτος από αυτή την προσπάθεια. Έτσι λοιπόν για τους αγαπητούς Θεσσαλονίκης, "Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 €" . 
O Θεσμός συνεχίζεται και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αυξάνονται. 

Για να βρείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα πατήστε εδώ.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Και η Μυτιλήνη διοργανώνει τις δικές της Τρίτες! 
Το τοπικό site Lesvos Kitchen,
που ασχολείται με την τοπική γαστρονομία, σε συνεργασία με αρκετά καταστήματα στην πόλη της Μυτιλήνης,   είναι η τρίτη κατά σειρά πόλη που έχει υιοθετήσει αυτή την κίνηση.
Η συμμετοχή των τοπικών καταστηματαρχών είναι αρκετά έντονη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Μυτιλήνη ο θεσμός αυτός διοργανώνεται κάθε Τρίτη, ασταμάτητα από τις 10 Ιουλίου!


Φυλάξτε 10 ευρώ λοιπόν και απολαύστε το Κέντρο της πόλης με την παρέα σας! Οι επιλογές πολλές και οικονομικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου