Feel Lucky

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

16/07 η Πρεμιέρα των Θερινών Εκπτώσεων. Τι να προσέξετε!

Ο ΠΕΝΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ!


Την Δευτέρα 16/07 ξεκινούν οι Θερινές Εκπτώσεις 2012 που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 31/08. 
Σίγουρα αρκετοί από εσάς-όπως και εμείς άλλωστε- περιμένετε πως και πως αυτήν την περίοδο για να επωφεληθείτε από τις τιμές και επιτέλους να ψωνίσετε!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις την πρώτη μέρα των εκπτώσεων, αναμένονται εκπτώσεις έως και 70%!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!
Όπως αναφέρει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, όσο δελεαστικά και αν φαίνονται τα υψηλά ποσοστά εκπτώσεων, για να βγείτε πραγματικά κερδισμένοι πρέπει να προσέξετε τα εξής:

  1. Θα πρέπει να υπάρχουν αναρτημένες αναγγελίες, στις βιτρίνες των καταστημάτων, ότι πραγματοποιούνται εκπτώσεις.
  2. Να αναγράφονται οι αρχική τιμή του προϊόντος και η τιμή μετά την έκπτωση ή το ποσοστό έκπτωσης του προϊόντος.
  3. Δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση, μεταξύ εκπτώσεων και προσφορών. Οι εκπτώσεις αφορούν προϊόντα της σαιζόν ενώ οι προσφορές, όπου η έκπτωση είναι ιδιαίτερα υψηλή, αφορούν συνήθως είδη παρωχημένης εποχής. Οι προσφορές επιτρέπονται μέχρι την παραμονή της έναρξης των επισήμων εκπτώσεων.
  4. Στην περίπτωση προσφορών, θα πρέπει να υπάρχει αναρτημένη πινακίδα που να αναφέρει ότι γίνονται προσφορές. Τα προϊόντα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι' αυτό εάν μετανιώσετε, δεν έχετε τη δυνατότητα αλλαγής.
  5. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε καταστήματα που διαφημίζουν μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων σε ένα ή ελάχιστα είδη τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα είδη των καταστημάτων αυτών είναι φθηνότερα σε σχέση με αντίστοιχα είδη άλλων καταστημάτων.
Έχωντας λοιπόν στο νού σας τον παραπάνω πεντάλογο, εμείς σας ευχόμαστε οι αγορές σας να "πιάσουν" τόπο και να την "βγάλετε" φθηνά! 

Καλές αγορές λοιπόν!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου