Feel Lucky

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Φύγαμε για διακοπές!!!!!!!!!!!!




Θέλετε να φύγετε για διακοπές έστω και λίγες μέρες αλλά δεν έχετε χρήματα για ξενοδοχεία????

Υπάρχει λύση! 

Οι επιλογές σας για τη διαμονή σας δεν εξαντλούνται μόνο  στα ξενοδοχεία!

Να κάποιοι  πολύ οικονομικοί τρόποι  για να περάσετε πολύ όμορφα τις διακοπές σας:



Η διαδικασία είναι απλούστατη: γράφεστε σε κάποια από τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, και, έναντι ενός πολύ μικρού κόστους –50 ευρώ ετησίως– ανεβάζετε στο site της φωτογραφίες του σπιτιού ή του εξοχικού που μπορείτε να ανταλλάξετε και αναζητάτε το υποψήφιο σπίτι των διακοπών σας στη χώρα ή την πόλη όπου θέλετε να ταξιδέψετε. Αφού βρείτε μερικά που σας αρέσουν, στέλνετε μήνυμα απευθείας στους ιδιοκτήτες τους, μέσω του site, προτείνοντάς τους την ανταλλαγή. 

Ενοικιάσεις διαμερισμάτων.
  

Αφορούν  ενοικιάσεις, λίγων ημερών ή μιας - δύο εβδομάδων, σε τιμές ανταγωνιστικότατες και με πολύ μεγαλύτερη άνεση χώρου, σε σχέση με ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Η «μόδα» έχει κατακτήσει την Δυτική Ευρώπη και όχι μόνο, με αποτέλεσμα οι σχετικές ιστοσελίδες αναζήτησης διαμερισμάτων να πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 


Πώς θα σας φαινόταν να γίνετε μέλος μιας τεράστιας παγκόσμιας κοινότητας, η οποία ταξιδεύει πρωτίστως για την πολιτισμική ανταλλαγή, κοιμάται σε καναπέδες, βγαίνει, τρώει και διασκεδάζει με τους ντόπιους και αποκτά νέους φίλους σε κάθε ταξίδι; Το Couch Surfing δεν είναι για όλους, είναι όμως ιδανικό αν προκειμένου να γνωρίσετε μια κουλτούρα εκ των έσω είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε λίγη από την πολυτέλεια, την ιδιωτικότητα και την άνεση ενός ξενοδοχείου. Και ναι, είναι εντελώς και απολύτως δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου