Feel Lucky

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

CosmoteBooks: 500.000 βιβλία σε 1 σελίδα Βιβλιοφάγοι, ενωθείτε.!!! Ελληνικοί και ξένοι τίτλοι για κάθε γούστο, βιβλιοθήκη και e-reader!!!


Οι αθεράπευτα ρομαντικοί, που αγαπούν να μυρίζουν το χαρτί και να γυρίζουν τις σελίδες ενός βιβλίου, εδώ θα βρουν περισσότερους από 55.000 τίτλους σε ελληνικά έντυπα βιβλία. Και εκείνοι που αγαπούν να κουβαλούν μια ολόκληρη βιβλιοθήκη μέσα στο tablet τους, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 450.000 βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.


Το CosmoteBooks δίνει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων από την άνεση της οθόνης του υπολογιστή μας. Οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι συναντιούνται εδώ και ο κατάλογος εμπλουτίζεται συνεχώς. Επιπλέον υπάρχει διαθέσιμη και μια μεγάλη συλλογή από δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλίαΤο μενού είναι εύχρηστο και μπορούμε να δούμε τα πιο δημοφιλή βιβλία ανά κατηγορία  ή να ψάξουμε ανά εκδοτικό οίκο, τίτλο ή συγγραφέα.
Μέσω του CosmoteBooks, μπορούμε επίσης να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή CosmoteBooks (συμβατή με Android και iOS στο Smartphone, Τablet, iPhone ή iPad), για να έχουμε πρόσβαση στην ψηφιακή βιβλιο-συλλογή ανά πάσα στιγμή. Η χρέωση δεδομένων / Internet κατά την πλοήγηση μέσω των εφαρμογών είναι δωρεάν.


Οι χρεώσεις των βιβλίων ξεκινάνε από 0,29€ (με το ΦΠΑ), αλλά μπορούμε επίσης να αποκτήσουμε μια συλλογή από Δωρεάν Ψηφιακά Βιβλία (Μυθιστορήματα, Δοκίμια, Παιδικά, Εκπαιδευτικά).Τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ φρέσκα, αφού εκδόθηκαν από το 2010 και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου