Feel Lucky

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

tradeNow... αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σε πλατφόρμες και οργανισμούς που ασχολούνται με την ανταλλαγή ειδών και υπηρεσιών (βλέπε Τράπεζα χρόνου, Εναλλακτική Υπαίθρια Δανειστική Βιβλιοθήκη, Aνταλλαγή υπηρεσιών και προϊόντων).

Ανακαλύψαμε μια νέα αυτοματοποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο.







Σας παρουσιάζουμε την TRADENOW λοιπόν...


Η tradeΝOW αναγνωρίζοντας τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει δημιούργησε σε Ελλάδα και Κύπρο την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων.
Σε αυτό το νέο διαδικτυακό σημείο συνάντησης τα μέλη μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα και υπηρεσίες ίσης αξίας αλλά και διαφορετικής με τη χρήση ενός εναλλακτικού νομίσματος (trade point) για τη κάλυψη της υπολειπόμενης αξίας.
Η γρήγορη και ασφαλής πρόσβαση στην πλατφόρμα και η εύκολη χρήση της κάνουν την διαδικασία της ανταλλαγής μια ξεχωριστή διαδικτυακή εμπειρία. Ταυτόχρονα η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης που αναλύει τις ανάγκες των μελών της επιτυγχάνει την επάρκεια της πλατφόρμας σε προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ανταλλαγών.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και ανάπτυξης ενός δικτύου αλληλεγγύης προς τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, η tradeNOW παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.tradenow.gr , σε εθελοντικούς οργανισμούς, ιδρύματα και συλλόγους με κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο. Παράλληλα βοηθά στην κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών τους μέσω της δυνατότητας που παρέχει στα μέλη για απευθείας προσφορά αγαθών και υπηρεσιών, καθώς και με τη δωρεάν διάθεση πόντων ως μέσου για την πραγματοποίηση ανταλλαγών.

Ακίνητα


Η tradeNOW σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης και αγοραπωλησίας ακίνητης περιουσίας www.Raya-MSP.com , παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να αξιοποιήσουν με μοναδικό τρόπο ευκαιρίες ανταλλαγών που προκύπτουν για την ακίνητη περιουσία τους στην πλατφόρμα www.trade now.gr. Η αυτοματοποιημένη διαδικασία αντιστοίχισης των αναγκών με τις προσφορές των συνδρομητών, σε συνδυασμό με την υποστήριξη του δικτύου συνεργατών της tradeNOW δημιουργούν νέες επιλογές διαχείρισης και προσθέτουν υπεραξία στην ακίνητη περιουσία των συνδρομητών.
Οι χρήστες μπορούν να δουν αναρτήσεις ακινήτων είτε μέσω της συνδρομής τους είτε αγοράζοντας μεμονωμένα δικαίωμα θέασης από τη πλατφόρμα και να έρθουν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Η Raya-MSP για λογαριασμό της tradeNOW, αναλαμβάνει την αντιστοίχιση των αναγκών για ανταλλαγές ακινήτων και προτείνει λύσεις στους ενδιαφερόμενους. Μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής μεταξύ των μελών, η συμφωνηθείσα προμήθεια μεσιτείας καταβάλλεται εντός της πλατφόρμας.

Οι Αξίες

Trust - Εμπιστοσύνη
Ενεργούμε με σεβασμό και εμπιστοσύνη στη κοινωνία
Reciprocity - Ανταποδοτικότητα
Πιστεύουμε στην ανταποδοτικότητα ως τρόπος ζωής
Anticipation - Προσδοκία
Λειτουργούμε με επίκεντρο τη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας
Dedication - Αφοσίωση
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας
Ethics - Ηθικοί κανόνες
Είμαστε ένας κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός που λειτουργεί με κανόνες ηθικής επιχειρηματικής συμπεριφοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου