Feel Lucky

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απαγορεύονται Αύριο (Τρίτη 9/10) οι δημόσιες συναθροίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Με απόφαση που έλαβε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής απαγορεύεται την Τρίτη, από τις 9 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. 

Στις «απαγορευμένες» περιοχές δεν συγκαταλέγονται οι πλατείες Ομονοίας και Συντάγματος, όπου τα συλλαλητήρια θα διεξαχθούν κανονικά.

 Στις 10 το πρωί θα κλείσουν έξι σταθμοί του Μετρό, ενώ τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από τις 11.00 έως τις 16.00, λόγω στάσης εργασίας.

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 10 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, η  απαγόρευση δημόσιας συνάθροισης και πορείας, «για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας», αφορά στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Βασ. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Βασ. Ολγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Βασ. Αμαλίας).

Επίσης, η απαγόρευση αφορά τα τμήματα των ανωτέρω δρόμων που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με την Κατεχάκη, στο τμήμα της Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ online 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου