Feel Lucky

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Free SMS προς όλους.

Έχεις ξεμείνει από κάρτα... Η ώρα είναι περασμένη... Ανοιχτό περίπτερο κοντά σου, ούτε κατά διάνοια... όχι ότι θα έβγαινες σε αντίθετη περίπτωση... Εσύ όμως πρέπει οπωσδήποτε να στείλεις αυτό το sms!!

H λύση είναι απλή! Έχουν δημιουργηθεί στο διαδίκτυο εκατοντάδες site, που σου δίνουν να αποστείλεις καθημερινά έναν συγκεκριμένο αριθμό μηνυμάτων προς οποιοδήποτε συνδρομητή!

Εμείς εδώ θα σας παρουσιάσουμε κάποια από τα πιο έμπιστα site για την Ελλάδα:

  1. http://www.freesmstree.com/FreeSmsTree.html?locale=gr#NliSend

Στο smstree υπάρχει ένα «δέντρο» του οποίου τα «κλαδιά» παράγουν δωρεάν μηνύματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. H διαδικασία ξεκινάει με την δημιουργεία λογαρισμού ΔΩΡΕΑΝ.
Επιλέγοντας την καρτέλα αποστολής μηνυμάτων και έχοντας στην κατοχή σου διαθέσιμα sms από το "δέντρο", συμπληρώνεις τα πεδιά αριθμών και χαρακτήρων καθώς και τον κωδικό ασφαλείας που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου και έτοιμος να στείλεις sms.
Αν δεν έχεις διαθέσιμα sms, τότε περίμενε λίγο... και από την αρχική σελίδα θα ενημερωθείς πότε το δέντρο σου θα σου δώσει νέα free sms. 


 2. TxtMe

Πως λειτουργεί το txtMe:

H εγγραφή στην υπηρεσία ολοκληρώνεται σε 4 απλά βήματα και απαιτεί από τον χρήστη να δ'ωσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιήσει για να αποστείλει τα sms, στοιχεία όπως username, φύλο, ηλικία, ημερομηνία γέννησηςe-mail, password ,κλπ. 
Μετά την ολοκλήτωση της εγγραφής, ο χρήστης θα λάβει στο κινητό του έναν κωδικό ενεργοποίησης. Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν.
Kάθε μήνυμα που στέλνεται μέσω της υπηρεσίας TxtMe.gr, επιτρέπει κείμενο 100 χαρακτήρων από το χρήστη, συνοδευόμενο από κείμενο 60 χαρακτήρων κάποιας διαφήμισης. 
Με τον τρόπο αυτό, το κόστος του μηνύματος μεταφέρεται στη διαφημιζόμενη εταιρεία και ο χρήστης στέλνει sms δωρεάν. Επίσης, οι χρήστες λαμβάνουν κάποια διαφημιστικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο τους, τον αριθμό των οποίων ορίζουν οι ίδιοι με ελάχιστο μηνιαίο αριθμό τα 10 sms/μήνα. Αυτή είναι η ιδέα και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις προς τους χρήστες. 


  
Μια ακόμα πλατφόρμα με δωρεάν sms. Η εγγραφή γίνεται με παρόμοιο τρόπο και αποστολή μηνυμάτων δεν διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα.





Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρκετές μεγάλες εταιρίες παροχής δικτύων, παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες από τις επίσημες ιστοσελίδες τους. Αυτό που πρέπει να ελέγχουμε πριν από την χρήση μιας τέτοιας υπηρεσίας σε sites τα οποία δεν έχουμε αναφέρει εδώ, είναι το κατα πόσο η υπηρεσίες είναι δωρεάν για την Ελλάδα, καθώς αρκετά site απευθύνονται μόνο στο εξωτερικό.

1 σχόλιο:

  1. To dosms.gr den einai free kai to TxtMe ekleise. To FreeSmsTree douleyei akoma (eutuxws), alla exei periorismous kai den mporeis na epeksergasteis thn lista epafwn (mono mexri 5 epafes).
    Kammia allh protash?

    ΑπάντησηΔιαγραφή