Feel Lucky

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ISIC, η φοιτητική κάρτα!

Μα γιατί όλοι ζηλεύουν τους φοιτητές?

Μήπως γιατί τα φοιτητικά χρόνια είναι απλά τα καλύτερα......Που δεν τους λείπει τίποτα! Γεμάτα βόλτες, ξεγνοιασιά, φίλους, γνώσεις και ευκαιρίες.
Οι Έλληνες φοιτητές περισσότερο από ποτέ μπορούν να χαίρονται, αισθάνονται, δοκιμάζουν, μαθαίνουν απολαμβάνοντας εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερα από 1400 σημεία σε όλη την Ελλάδα χάρη στην Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC που κάνουν τη φοιτητική ζωή πιο εύκολη και οικονομική. 

Φυλάξτε τη ανάμεσα στις πανεπιστημιακές σας σημειώσεις!!!!!

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν σπουδάζετε η Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα ISIC σας εξασφαλίζει εκπτωτικά προνόμια σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, βιβλιοπωλεία, μαγαζιά με ρούχα και αξεσουάρ, γυμναστήρια, υπηρεσίες λογισμικού και internet και σε όλα όσα χρειάζεται η φοιτητική καθημερινότητα για να γίνει ακόμα πιο ζωντανή και ευχάριστη.

Αναγνωρισμένη από την UNESCO παρέχει εκπτώσεις και πρόσβαση σε χώρους πολιτισμού και θεαμάτων (θέατρα, σινεμά) αλλά και σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και σε τουλάχιστον 120 χώρες του κόσμου, όπου αναγνωρίζεται και πιστοποιείτε η φοιτητικά σας ιδιότητα. 

Για να την αποκτήσετε πληκτρολογήστε www.isic.gr ή επισκεφθείτε τα εξουσιοδοτημένα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα. Αν πάλι βρίσκεστε στην Αθήνα, επισκεφθείτε τα γραφεία μας Βουλής 43 στο Σύνταγμα (τηλ. 210 3210094), ενώ για όσους σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη βρισκόμαστε Τσιμισκή 130 (τηλ. 2310 239300).

www.isic.gr

πηγή: http://forfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου