Feel Lucky

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Υποτροφίες από τον ΟΤΕ





Για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013,
ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα απονείμουν είκοσι (20) Υποτροφίες, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280 ευρώ)  η καθεμία.

Υποψήφιοι μπορούν να είναι όσοι έχουν πετύχει μέσω του συστήματος Πανελλήνιων εξετάσεων σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Ε.Ι.) Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας μας ως πρωτοετείς φοιτητές (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές) και έχουν αποφοιτήσει το 2012, από δημόσιο γενικό Λύκειο των νομών: Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας.

Επιπλέον, η COSMOTE θα απονείμει και Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (1.528 ευρώ)  η καθεμία, σε επιλεγμένους υποψηφίους που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις. Βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψήφιων υποτρόφων είναι η κοινωνική  και οικογενειακή τους κατάσταση (ΑμεΑ, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα κλπ.).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.ote-cosmote-scholarships.gr και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου 2012.

Σημειώνεται ότι οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υποτροφιών, καθώς και τα κριτήρια επιλογής, περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη (www.ote-cosmote-scholarships.gr).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου