Feel Lucky

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Φοιτητικές Λέσχες

Δεν είσαι και μεγάλος fan της μαγειρικής ή από το "πολύ" διάβασμα (καφές και παρέα με φίλους) δεν έχεις τον χρόνο να ετοιμάσεις φαγητό?
Η μια λύση είναι να παραγγείλεις κάτι απ'έξω... αλλά όσο να ναι... πάλι σουβλάκι θα φας?

Οπότε τι κάνεις? Μένεις νηστικός για να διατηρήσεις την σιλουέτα σου? Οχι.. Η λύση φίλε φοιτητή είναι απλή! Φοιτητική Λέσχη! 

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί εδώ βέβαια, είναι ότι πλέον, η δωρεάν σίτιση είναι για λίγους... Δωρεάν σίτιση δικαιούνται πλέον μόνο όσοι πληρούν κάποιες προϋποθέσεις ετησίου οικογενειακού εισοδήματος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να καταβάλουν ένα αντίτιμο  ανάλογα με τα όσα ορίζει το πανεπιστημιακό ίδρυμα τους.


Παρακάτω παραθέτουμε όλες τις φοιτητικές Λέσχες στην Αθήνα:

εστιατόριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου
Στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου, στο υπόγειο, λειτουργεί εστιατόριο της Φοιτητικής Λέσχης του ΟΠΑ, όπου μπορούν να σιτίζονται όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Το ύψος του ημερήσιου σιτηρεσίου καθορίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το εστιατόριο λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, εκτός από τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

εστιατόριο στο Γουδί
που εξυπηρετεί τους φοιτητές των Επιστημών Υγείας. Το εστιατόριο στη Δάφνη που εξυπηρετεί τους φοιτητές οι οποίοι φοιτούν στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και το εστιατόριο στην οδό Αραχώβης 44, που εξυπηρετεί τους φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα στο κέντρο της Αθήνας.
Πληροφορίες
Τηλέφωνα: 210-3626.661, 210-3688.216, 210-3688.230. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το Τμήμα Σίτισης στο κτίριο της Πανεπιστημιακή Λέσχης, Ιπποκράτους 15, 5oς όροφος.

εστιατόριο του EMΠ
(στην Πολυτεχνειούπολη Zωγράφου), που εξασφαλίζει δωρεάν σίτιση στους φοιτητές των οποίων το οικογενειακό εισόδημα είναι χαμηλότερο από ένα όριο. Πληροφορίες και δικαιολογητικά για την κάρτα σίτισης δίνονται από το Tμήμα Σπουδαστικής Mέριμνας (Θωμαΐδειο Κτήριο Εκδόσεων). Για τους υπόλοιπους φοιτητές είναι δυνατή η σίτιση στο εστιατόριο που προαναφέρθηκε, με μικρή οικονομική επιβάρυνση.

εστιατόριο της Πολυτεχνειούπολης Zωγράφου
λειτουργεί πρωί, μεσημέρι και βράδυ, όλες τις ημέρες, εκτός από τις διακοπές (Xριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι). Εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο τους φοιτητές και το προσωπικό του Iδρύματος. Δωρεάν σίτιση παρέχεται στους φοιτητές του Iδρύματος που έχουν χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, όπως προβλέπουν οι ισχύουσες νομοθετικές ρυθμίσεις.

εστιατόριο της Φιλοσοφικής Σχολής
, το οποίο εξυπηρετεί τους φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα στην Πανεπιστημιούπολη.

πηγή πληροφοριών για τις εστίες: http://forfree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου