Feel Lucky

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν ξεναγήσεις στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους!!!


Ο θεσμός των ξεναγήσεων στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους της πόλης μας που πραγματοποιούνται από τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν τον πολιτιστικό της πλούτο με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για το πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων και να λάβουν όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν μέσα από τα δίπτυχα που διανέμονται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και από τη Διεύθυνση Δημοτικής Πινακοθήκης & Μουσείων του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που έχει και την ευθύνη της κατάρτισης του προγράμματος.

Επισημαίνεται ότι όλες οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 10.30 το πρωί και πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ορισμένα Σάββατα για όσους χώρους παραμένουν κλειστοί τις Κυριακές (εκτός των καλοκαιρινών μηνών). Οι ξεναγήσεις είναι δωρεάν, με μόνη οικονομική επιβάρυνση το εισιτήριο εισόδου στους χώρους, όπου και όταν αυτό υπάρχει.


Πληροφορίες


* Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων: Ακαδημίας 50,

* Διεύθυνση Δημοτικής Πινακοθήκης & Μουσείων του Π.Ο.Δ.Α.: Πειραιώς 51, Πλ. Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3231841 και 210 3240762 (καλό είναι να κάνετε ένα τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες για να επιβεβαιώσετε ότι ισχύει το πρόγραμμα...) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου